Bier van de week

gewoon puur - Geplaatst op: 19/04/2018

Gerd Jordens begon in 2000 als hobbybrouwer met een installatie van 32 liter in de bijkeuken te brouwen. Na vele misbrouwsels lukte het hem om een biologische tripel te brouwen die in 2002 tot beste Limburgs amateurbrouwsel werd uitgeroepen. Gesterkt door dit succes kwam er in 2005 een professionele brouwinstallatie met 'n capaciteit van 125 liter. In 2006 werd er begonnen met de commerciŽle verkoop van het Jessenhofke tripel. Sinds begin 2007 heeft Take One het Jessenhofke tripel als vast huisbier van het vat. Jessenhofke tripel is qua geur-aroma vrij droog,(ietwat landelijk) licht bittere toets, in de mond eerst 'n licht zoete toets in het begin wat vrij snel overgaat naar droog-bittere moutsmaak en een lange droog bittere afdronk. Getapt in het eigen 25cl.glas, voor vier euro.

Openingstijden:
Maandag:16:00 tot 02:00
Dinsdag:gesloten
Woensdag:gesloten
Donderdag:16:00 tot 02:00
Vrijdag:16:00 tot 02:00
Zaterdag:16:00 tot 02:00
Zondag:16:00 tot 02:00
Powered by Webdesign Amersfoort